Povestea Delicious Doughnuts

"Povestea patiseriei Delicious Doughnuts a inceput cu o idee, care a luat amploare, a prins contur si in 12 luni am mancat primele gogosi. Este un concept la care au lucrat multi oameni, s-a pus mult suflet si lucrul acesta se vede, se simte in gustul fiecarei prajituri si il traiesti fiecare minut petrecut in patiserie. Sunt profund recunoscatoare familiei, care mi-au cultivat si incurajat ideea, echipei de arhitecti, constructori si oamenii alaturi de care lucrez zi de zi, oameni de o calitate umana si profesionala de apreciat".

-Adriana Drumasu, General Manager
manager

Cine suntem

Suntem o echipa de sase persoane care incercam sa aducem pe platouri si in vitrina deliciul prajiturilor de casa. Punem accentul pe calitatea ingredientelor, modul de preparare, aspectul produsului, prezentarea acestuia si neaparat pretul de vanzare fiind unul competitiv.

Ce facem

Ziua incepe la patiserie la 05:00 si se incheie la orele 20:00. Se pregatesc produsele cu multa grija, delicatete si cu multa pasiune pentru gatit. Patiseria Delicious Doughnuts va ofera prajituri, placinte si gogosi delicioase pentru diferite evenimente.

De ce o facem

Ne-am propus sa facem un lucru de calitate si sa oferim clientilor nostri pe langa produsele extrem de apetisante si delicioase o doza de bucurie si multumire ascunse bine in cutiuta Delicious Doughnuts.

Echipa Delicious Doughnuts

Stati Mariana Manager Productie

O persoana organizata, cu o experienta relevanta si o gospodina desavarsita.

Cirnu Melania-Oana Patiser

Cu o experienta in domeniu de peste 15 ani si o delicatete neobisnuita, Doamna Cirnu prepara produsele Delicious Doughnuts si le da gustul prajiturilor de casa.

Jitaru Maria Patiser

Cu o experienta de 20 ani si o energie debordanta, Doamna Jitaru stie sa incante clientii nostri cu produsele apetisante si absolut delicioase.

Iconaru Ana-Maria Ajutor Patiser

O persoana calma, organizata si receptiva la nou.

Drumasu Andriana Administrator

Economist de profesie, indragostita de lucruri frumoase si delicioase!